Защитникът на Интер Алесандро Бастони подчерта важността на победата с 1:0 над Милан в градското

...
Защитникът на Интер Алесандро Бастони подчерта важността на победата с 1:0 над Милан в градското
Коментари Харесай

Талант на Интер посочи на какво се дължи голямото изоставане от Наполи

Защитникът на Интер Алесандро Бастони подчерта значимостта на успеха с 1:0 над Милан в градското дерби и призна, че “нерадзурите ” изостават с цели 13 точки от водача в Серия " А "  Наполи заради липса на неизменност.

“Знаехме значимостта на дербито, тъй като оттатък трите точки беше значимо да дадем сигнал на себе си. След триумфа в Рияд не успяхме да продължим позитивното показване и загубихме от Емполи, тъй че беше доста значимо още веднъж да победим. Това дерби беше от огромно значение. Да, несъмнено малко ни липсва неизменност през този сезон и това е повода да сме на 13 точки зад Наполи. В директния ни конфликт с тях показахме, че можем да играем против всеки и точно постоянството е това, което ни липсва и продължаваме да търсим.

" Изоставането ни е огромно и няма смисъл да го крием. Но ние желаеме да побеждаваме и отсам до края на сезона ще се опитаме да спечелим всички оставащи мачове, като ще забележим по какъв начин ще се справят Наполи. Но ние би трябвало да гледаме себе си и ще се опитаме да победим във всички дуели. Да, сега се усещам удовлетворен и ми е добре тук. Моето семейство е щастливо тук, тъй че към този момент всичко е наред. Ромелу Лукаку? Неговата травма беше по-сериозна от предстоящото и се нуждаеше от повече време, с цел да се завърне и да бъде играчът, който познаваме, само че той ще ни бъде от огромна помощ до края на сезона ”, заяви Бастони пред Sport Mediaset.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР